Karibu, welkom op onze website

Ervaar het echte Kenia tijdens een unieke reis; een kleinschalige, culturele ontdekkingsreis, waarin we op zoek gaan naar de ziel van Afrika. Door een andere cultuur, een andere manier van leven te ervaren, kun je ook je eigen leven met andere ogen bezien. Wat heb je werkelijk nodig voor een goed leven?

Het unieke karakter van deze reizen komt tot uitdrukking in de intensieve en professionele begeleiding.
Uiteraard nemen we je tijdens een reis mee naar de mooie en bijzondere nationale parken waar Kenia zo bekend om staat voor een opwindende safari, maar het echte Kenia leer je pas kennen buiten de nationale parken.In een kleine groep treden we buiten de gebaande toeristische paden en nemen je mee naar de lokale markt, een traditionele genezer en zelfs de huiskamers van de bevolking.
We gaan samen eten, we zien hoe ze wonen, we praten over het werk en leven. Kortom, je maakt kennis met de lokale keuken, de gebruiken en bovenal, het lokale leven. We geven ons hierbij over aan het ritme van het dagelijks leven, zonder horloge en zonder tijdsdruk en zonder het gevoel toerist te zijn.Ook voor kinderen is dit een unieke ervaring.
De traditionele Maasai vormen een symbool voor Kenia en een bezoek aan deze etnische groep kan daarom niet ontbreken. Ze kunnen ons alles vertellen over hun cultuur als ze ons meenemen op een wandelsafari of 's avonds bij het kampvuur.
Met deze reis steun je bovendien lokale projecten, waaronder het Kongasis Project. . Laat je inspireren door de beschrijving van de reizen en onze filosofie. Ga met ons mee op deze culturele ontdekkingstocht, want

Thuis in Kenia, is een Unieke Ervaring!